Mobirise Website Builder

Bemutatkozás

Ki vagy?

Üdvözöllek!
Azt, hogy ki vagyok én, megnézheted lejjebb, vagy elmesélem, ha találkozunk, az igazi kérdés, hogy: TE ki vagy?
Egy kíváncsi lélek, aki idetévedt?
Kedves ismerősöm, barátom?
Egy vezető, aki szeretné a csapatát kicsit feldobni?
Már mindent elmondtál nekik, de valahogy mégsem az történik, amit szeretnél? Nem úgy telefonálnak, nem úgy kommunikálnak, nem úgy zárnak, ahogy kellene? Mindenre van egy jó kifogásuk? Tudom, nekem is volt csapatom. Akkor neked egy őrült kell, aki megnevetteti és fel is rázza a csapatod.

Miért lennék jó erre a feladatra?

Mert végig jártam a gyakorlati képzést, a nehezített pályán.
Háromszáz Forinttal költöztem Budapestre, aludtam garázsban bútorozatlan albérlet földjén, úgy, hogy nem csak biciklim, de még papírjaim sem voltak.
Dolgoztam gyárban, hordtam sittet, voltam recepciós és vasaltam is.
Egy utazási irodában dolgoztam, amikor egy olasz üzletember elvitt, adott 2 öltönyt, megtanított pénzt számolni, egy nőre feladni egy kabátot és olasz ételeket főzni.
Belekerültem egy más világba. Megtanultam BÁRMIT elintézni – időre!
Jöttek az angolok. Eleinte irodában dolgoztam, tolmácsoltam toborzáson, oktatásokon, előadásokon. Idővel rám bízták a toborzást, oktatást, utcai kérdőíveseket, a call centert, képviselőket, Managereket. Kiküldtek Ausztriába dolgozni, és Romániába céget alapítani, értékesítési csapatokat, szervezőket, telefonosokat alkalmazni, betanítani, működtetni a céget.
Dolgoztam biztosítási üzletkötőként, ingatlanoztam, telefonos irodát vezettem, egy áruhitel bank értékesítési osztályát vezettem, oktattam, egy nemzetközi Teleshop cégnek lassan 20 éve külsősként oktatom a telefonos csapatát, dolgozok ki scripteket, zárásokat tárgyalástechnikát. Egy pénzügyi cég megbízásából 12 évig támogattam és oktattam a pénzügyi partnereinél, Posta, Bankok, Biztosító társaságok, alkuszok alkalmazottjait, üzletkötőit. Könyvet írtam az értékesítésről.
Hogy jön ez össze? Úgy, hogy közel 30 évig keményem dolgoztam, volt, hogy párhuzamosan több projektben, munkakörben is, napi 12 – 14 órákat, szombat vasárnap is. Közben beutaztam több mint negyven országot, és amikor nem oktattam, akkor tanultam.
Mellette éveken át depresszióval küzdöttem, úgy, hogy ezt a partnerek nem láthatták. Erről is írtam egy könyvet, hogy miként küzdöttem meg a démonjaimmal.
Szóval, oktattam esőben utcai könyvárust, kérdőívest, daráltunk le telefonkönyveket hideg hívással, egyeztettünk időpontot, hívtunk embereket rendezvényekre, pakoltam a csapattal együtt vasárnap este 10 kor Nyíregyházán és Pécsett, úgy, hogy hétfőn hajnalban ültem a vonaton Kolozsvár velé, ahonnan estére repülővel már a bukaresti csapatnál voltam. Oktattam, coacholtam, tanítottam, motiváltam, vigasztaltam, nevettettem, tanultam értékesítettem éveken keresztül. Értem azt, aki tudásra vágyik, azt aki megerősítésre, azt aki vigaszra, azt aki valami újra.
2017 ben húztam egy vonalat.
Úgy döntöttem, hogy visszafogom magam. Már csak olyan projektekben veszek részt, ahol nincs kötelező „hetitervező”, kötelező értekezlet, kötelező jelentések, kötelező bejelentkezések.
Inkább utazgatok, tanulok, keresem a legújabb technikákat és módszereket, amelyek az értékesítés területén fellelhetőek. Szerencsém van, mert hét nyelven beszélek, így sok tréner anyagához hozzáférek eredetiben. Ennek köszönhető talán az is, hogy nem csak Magyarországon, hanem Román, Ukrán, Szlovák csapatokkal is dolgozok.

Írj rám, vagy hívj fel, és beszéljünk!
Ha találunk közös témát, szimpátiát, feladatot akkor dolgozzunk együtt, ha nem, legalább beszélgettünk egy jót. Nem kávézok, inkább teát iszok. Citrommal, mézzel.
És te mit iszol? Legalább annyit írj rám, hogy kávé vagy tea :)

© Copyright 2025 László Zoltán. All Rights Reserved.

Drag & Drop Website Builder